Voedings- en leefstijladvies

Fitter in Heerenveen

FYTT in 12 weken!

Wil jij lekkerder in je vel zitten, de juiste keuzes maken voor je gezondheid en genoeg energie hebben? Bij Fysiotherapie FYTT krijg je met het 12 weken FYTT programma een voedingsschema op maat, metingen en 1x per week personal training!

In 12 weken gaat Personal trainer en Leefstijlcoach Nick met jou aan de slag om weer fit te worden. Het programma omvat:

1. 12 weken voedingsschema op maat met toegang tot een app. Inclusief elke week een boodschappenlijst!

2. 1x per week personal training – combinatie van kracht en boks training.

3. Om de twee weken een meetmoment en evaluatie, voorafgaand aan de training.

 Enkele voordelen zijn:

  • Afvallen zonder hongergevoel en voldoende eten
  • Energieker  voelen
  • Uitgerust wakker worden
  • Minder stress ervaren
  • Minder kortademig zijn
  • Spijsverteringsproblemen oplossen

Kosten zijn momenteel 795 euro inclusief btw voor het hele traject! Inclusief 12 weken gevarieerd voedingsschema, 12 trainingen en 6 evaluatie momenten.

Leefstijlcoach Heerenveen

Als leefstijlcoach kan Nick mensen krachtig en effectief begeleiden op het gebied van gezondheidsmanagement door de gezondheid van mensen te optimaliseren, symptomen te voorkomen of op een natuurlijke manier verlichten. 

Samen met Nick ga je kijken welke voeding en leefstijl het beste bij jou passen. Je ontvangt altijd persoonlijke adviezen om jouw doelen te bereiken!

Waarom voeding en training bij Fysiotherapie FYTT?

Ook blessures komen vaak voort vanuit verminderde belastbaarheid of conditie. Oorzaken zijn bijvoorbeeld overgewicht of een te snel opbouwende belasting. Door middel van een juiste leefstijl en voedingsadvies kan een basis worden gelegd om fysiek belastbaarder te worden. Wij noemen dit het verbeteren van het ‘fundament’.

Diensten

12 weken programma

-Voedingsschema 12 weken lang
-1x per week personal training
-Metingen ter evaluatie 

12 weken begeleiding

Indien er meerdere knelpunten worden ervaren na het advies, is er mogelijkheid voor losse vervolgconsulten.

Vervolgconsult

Persoonlijk gesprek over de knelpunten die naar voren kwamen tijdens het traject. Ontvangst van op de persoon afgestemde adviezen en handvaten, deze worden uitgebreid uitgelegd en kunnen mee naar huis in een handig overzicht.

30-45 minuten

Personal training

Er is een mogelijkheid voor extra personal training in de week. Boksen en een variatie aan kracht en conditie oefeningen behoren tot de mogelijkheden.

 60 minuten

 

Wat zeggen andere mensen

Djura

Toppers! Leuk team met super begeleiding op het gebied van fysio, voeding en personal training 💪🏻”

Noa

”Ik ben heel erg tevreden met de hulp die mij aangeboden wordt met betrekking tot voeding. De begeleiding is top. Bij vragen of iets anders kan ik gemakkelijk contact opnemen. Het voedingsschema dat ik heb gekregen is samen met mij goed afgestemd. Het past daarom ook erg goed bij mij en dus gaat het volgen van het schema me goed af. Ook merk ik al snel verschil. Top dus!” 

FYTT

“Een recensies achterlaten kan via de mail: info@fytt.nl”