Fysiotherapie bij Elleboog/hand/pols klachten

ELLEBOOG, POLS EN HAND FYSIOTHERAPIE IN HEERENVEEN

Fysiotherapie voor elleboog, pols- en handklachten

Als ervaren specialisten begrijpen we hoe frustrerend en beperkend elleboog, pols en/of hand klachten kunnen zijn. Deze klachten kunnen jou erg beperken in het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. In onze praktijk geloven we in persoonlijke zorg en behandeling op maat. Zo kan je snel herstellen van deze klachten en weer volop genieten van alledaagse activiteiten.

Behandeling van elleboog, pols- en handklachten

Elleboog en pols/hand klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting, een sportblessure, repetitieve bewegingen of slijtage. De klachten ontstaan soms geleidelijk, maar kunnen ook ontstaan door acute gebeurtenissen. Onze gespecialiseerde aanpak richt zich op het vinden van de specifieke oorzaak van jouw klachten en het bieden van effectieve behandelingen om de pijn te verlichten en het herstel te bevorderen.

In onze praktijk beschikken we over diagnostische vaardigheden en expertise om jouw elleboog en pols/hand klachten nauwkeurig te bekijken. Door onze persoonlijke benadering kunnen we een behandelplan op maat te maken, aangepast aan jouw behoeften en doelen.

Elleboog Blessure Heerenveen
Tenniselleboog Heerenveen

Veelvoorkomende elleboog, pols- en handblessures

Onze praktijk biedt een uitgebreid scala aan behandelingen voor diverse blessures aan de elleboog, pols en hand. Hier zijn enkele van de veelvoorkomende blessures die we behandelen:

  • Tenniselleboog (laterale epicondylitis)
  • Golfelleboog (mediale epicondylitis)
  • Carpaal Tunnel Syndroom
  • Polsverstuikingen
  • Triggerfinger (peespees)
  • Peesontstekingen (tendinitis)
  • Artrose (gewrichtsslijtage)
  • Cubitaal Tunnel Syndroom
Img 2258

Elleboog, pols- en handklachten? Maak nu een afspraak

Onze fysiotherapeuten zullen je actief begeleiden tijdens het hele behandelproces en je voorzien van nuttige tips en oefeningen om thuis te doen. We streven naar een snel herstel, zodat je weer zonder belemmeringen kunt genieten van jouw dagelijkse activiteiten.

Wacht niet langer met het aanpakken van jouw elleboog en pols/hand klachten. Neem gerust contact op voor een afspraak en ontdek hoe onze persoonlijke en deskundige zorg jou kan helpen. Onze therapeuten staan klaar om jou te ondersteunen op jouw weg naar herstel.

Andere klachten

Knie klachten

Herstellen en het oplssen van knieklachten

Hoofdpijn en duizeligheid

Oplossen van hoofdpijn en duizeligheid

Rug Klachten

Herstellen van rugklachten door middel van Fysiotherapie.