blog

Zes feiten over nekpijn

Nekpijn - 6 feiten - Nekpijn staat in Nederland in de top 3 van klachten - Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft weleens nekpijn - Geschat wordt dat 3 op de 10 mensen langere tijd last heeft van hun nek - Veel nekklachten verdwijnen vanzelf binnen een paar weken - Nekpijn...

Sportblessures Heerenveen

Sportblessures Heerenveen: Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Klachten in het bekken

Manuele therapeut Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Tennisarm klachten Heerenveen

Tennisarm klachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Tenniselleboog klachten Heerenveen

Tenniselleboog klachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Schouderklachten Heerenveen

Schouderklachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Knieklachten Heerenveen

Knieklachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Fysiotherapie Heerenveen sportstad

Fysiotherapie Heerenveen sportstad: Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Fysiotherapie Joure en Heerenveen

Fysiotherapie Joure & Heerenveen. Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Bekkenklachten Heerenveen

Manuele therapeut Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Oedeemtherapie Heerenveen

Oedeemtherapie (Heerenveen): Heeft u last van vochtophopingen in uw lichaam? Dan kan dit (lymf)oedeem zijn. Oedeem komt vaak voor bij kanker, littekens, na bestraling, bloedvaatproblemen, chemotherapie, een ongeval of operatie.