Zes feiten over nekpijn

Nekpijn - 6 feiten - Nekpijn staat in Nederland in de top 3 van klachten - Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft weleens nekpijn - Geschat wordt dat 3 op de 10 mensen langere tijd last heeft van hun nek - Veel nekklachten verdwijnen vanzelf binnen een paar weken - Nekpijn...

Sportblessures Heerenveen

Sportblessures Heerenveen: Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Klachten in het bekken

Manuele therapeut Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Tennisarm klachten Heerenveen

Tennisarm klachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Tenniselleboog klachten Heerenveen

Tenniselleboog klachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Schouderklachten Heerenveen

Schouderklachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Knieklachten Heerenveen

Knieklachten Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Fysiotherapie Heerenveen sportstad

Fysiotherapie Heerenveen sportstad: Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Fysiotherapie Joure en Heerenveen

Fysiotherapie Joure & Heerenveen. Herstel van je lichamelijke klachten met behulp van een gecertificeerde fysiotherapeut. Veelal vergoed.

Bekkenklachten Heerenveen

Manuele therapeut Heerenveen: Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.

Oedeemtherapie Heerenveen

Oedeemtherapie (Heerenveen): Heeft u last van vochtophopingen in uw lichaam? Dan kan dit (lymf)oedeem zijn. Oedeem komt vaak voor bij kanker, littekens, na bestraling, bloedvaatproblemen, chemotherapie, een ongeval of operatie.

Lage Rugpijn

Lage Rugpijn Van de volwassen mensen heeft 50% tot 90%  wel eens last van lage rugpijn. In de...

Lees meer