Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie FYTT

Waarom FYTT?

Wij begrijpen jouw passie voor sport en ondersteunen je graag in jouw herstelproces en prestaties. Als ervaren sportfysiotherapeuten zijn wij een betrouwbare partner in sportrevalidatie en het optimaliseren van jouw sportprestaties. Bij onze praktijk geloven we sterk in persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen, zodat je snel en veilig terug kunt keren naar jouw favoriete sportactiviteiten.

Gespecialiseerde sportfysiotherapeut voor sporters

Bij sporten kunnen blessures helaas voorkomen, en dat is waar sportfysiotherapie het verschil maakt. Onze sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten, zoals spierblessures, gewrichtspijn en overbelasting. Met onze expertise richten we ons niet alleen op het verlichten van pijn, maar ook op het versterken van jouw lichaam en het voorkomen van toekomstige blessures.

Of je nu een professionele atleet bent, een recreatieve sporter of een enthousiaste amateur, bij onze sportfysiotherapie praktijk ben je in goede handen. We begrijpen dat elke sport zijn eigen unieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom bieden we behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw sport en individuele behoeften.

Sportfysiotherapie
Img 9095

In behandeling bij de sportfysiotherapeut

Ons doel is om jouw herstelproces zo soepel en effectief mogelijk te laten verlopen, zodat je snel weer op jouw niveau kunt sporten. Onze sportfysiotherapeut zal een grondige evaluatie uitvoeren om de oorzaak van jouw klachten te identificeren en een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op jouw sportdoelen.

We maken gebruik van de meest recente behandeltechnieken om jouw herstel te versnellen en jouw lichaam sterker te maken. Daarnaast geven we je advies over het voorkomen van toekomstige blessures door middel van specifieke oefeningen en trainingstechnieken.

Tjeerd Tjeerdsma Krachttraining Coaching 1

Waarmee ga je naar de sportfysiotherapeut bij FYTT Heerenveen

Sportfysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid om atleten van alle niveaus te behandelen en te begeleiden bij sportgerelateerde klachten:

  • Sportgerelateerde blessures, zoals verstuikingen, spierverrekkingen en scheuren
  • Overbelasting letsels door intensieve training of competitie
  • Gewrichtspijn en bewegingsbeperkingen als gevolg van sportactiviteiten
  • Terugkerende blessures die de sportprestaties beïnvloeden
  • Postoperatieve revalidatie na een sportgerelateerde operatie
    Schouder- en elleboogklachten, veelvoorkomend bij werpers en racket sporters
  • Knieproblemen, zoals patellofemoraal pijnsyndroom en kruisbandblessures
  • Enkel- en voetblessures, waaronder verzwikkingen en achillespeesproblemen
  • Spierzwakte en onevenwichtigheden die de sportprestaties beïnvloeden

Andere diensten

Oedeem Therapie

Herstellen van teveel vocht in het lichaam, zoals armen en benen door middel van Oedeem Therapie. Ook bij zwelling na een blessure!

Manuele Therapie

Herstellen van je nek en rug klachten, maar ook andere lichamelijke klachten door middel van Manuele Therapie.

Dry Needling

Herstellen van blessures en lichamelijke klachten door middel van fysiotherapie