Fysiotherapie Heerenveen

Fysiotherapie bij FYTT in Heerenveen

Dé plek voor persoonlijke fysio in Heerenveen

Bij FYTT in Heerenveen staat jouw gezondheid en welzijn centraal. Ons team van ervaren fysiotherapeuten is gespecialiseerd in uiteenlopende behandelmethoden en staat klaar om je te begeleiden naar een pijnvrij leven. Wij geloven in een persoonlijke benadering in fysiotherapie. Omdat geen enkel hersteltraject hetzelfde is, biedt elke fysiotherapeut bij FYTT een op maat gemaakte behandeling. Daarbij staat persoonlijke aandacht altijd voorop.

Of je nu kampt met lichamelijke klachten, een sportblessure hebt, of herstellende bent van een operatie, wij zijn er om je te helpen.

Fysiotherapeut Heerenveen

Moderne Fysiotherapie Praktijk

In onze moderne fysiotherapie praktijk streven we ernaar om je de best mogelijke zorg te bieden. Ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten beschikt over een brede expertise en ervaring in het behandelen van verschillende klachten. Of het nu gaat om manuele therapie, sportfysiotherapie, oefentherapie of revalidatie na een operatie, wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw herstelproces te begeleiden.

Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten en we maken gebruik van moderne behandeltechnieken en apparatuur om jouw herstel te bevorderen. Bovendien geloven we sterk in het belang van preventieve zorg en adviseren we je graag over hoe je toekomstige klachten en blessures kunt voorkomen en jouw gezondheid kunt behouden.

Persoonlijke aandacht bij onze Fysiotherapeuten

In onze fysiotherapiepraktijk draait alles om jou. We vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid cruciaal voor elke patiënt. Onze fysiotherapeut zal bij de intake uitgebreid met je in gesprek gaan om jouw klachten en doelen te begrijpen.

Intake en lichamelijk onderzoek

Tijdens de intake gaat de fysiotherapeut uitgebreid met je in gesprek om jouw klachten en doelen te begrijpen.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van het intakegesprek en lichamelijk onderzoek, stelt de fysiotherapeut een op maat gemaakt behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. 

Fysiotherapie Praktijk Heerenveen

Waarmee ga je naar de fysiotherapeut bij FYTT Heerenveen

Andere diensten

Dry Needling

Herstellen van blessures en lichamelijke klachten door middel van fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Bij sporten kunnen blessures helaas voorkomen, en dat is waar sportfysiotherapie het verschil maakt.

Oedeem Therapie

Herstellen van teveel vocht in het lichaam, zoals armen en benen door middel van Oedeem Therapie. Ook bij zwelling na een blessure!