Wie zijn het gezicht achter FYTT?

Tjeerd Tjeerdsma

Praktijkeigenaar
Fysiotherapeut
Manueel therapeut (MSc.)
Topsportbegeleiding

Over Tjeerd

Judo was van jongs af aan mijn passie. In mijn tiener jaren ben ik verhuisd naar Heerenveen om mijn droom als judoka te verwezenlijken. Uiteindelijk heb ik na een hoogtepunt, namelijk een Europacup medaille besloten te stoppen met judo. Ik was inmiddels twee jaar aan het werk als fysiotherapeut en ik wilde graag verder studeren voor de Master Manuele Therapie in Amersfoort.

Topsportbegeleiding

Naast de werkzaamheden op de praktijk begeleid ik vanuit de KNGU het (Nederlandse) heren turn team als Manueel Therapeut en het judo team van RTC noord-oost. Hier verzorg ik de medische begeleiding en ben ik verantwoordelijk voor de fysieke trainingen en preventieprogramma’s voor deze topsporters.

Fysiotherapie Tjeerd Tjeerdsma (FYTT)

Mijn doel is om deze kennis over te dragen naar de praktijk, om jou zo goed mogelijk te helpen. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind en daarmee zijn het ook de kernwaarden van de praktijk: kwaliteit voorop, persoonlijke aandacht en een fijne plek om te komen, ondanks de klachten die je ervaart!

 

Manueel En Fysiotherapeut Tjeerd Tjeerdsma
Fysiotherapie Bij Fytt In Heerenveen, Domenica Als Oedeem Fysiotherapeut

Domenica Zwart

Praktijkeigenaar
Fysiotherapeut
Oedeemtherapeut
Medical taping

 

Over Domenica

Hallo! Ik ben opgegroeid in Friesland en sinds een jaar woonachtig in Heerenveen. Na mijn VWO opleiding heb ik mijn fysiotherapie opleiding afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding tot oedeemfysiotherapeut gedaan, naast mijn werkzaamheden binnen een dorpspraktijk. Afgelopen jaar ben ik me gaan interesseren in de praktijkvoering en alles wat hier achter de schermen bij komt kijken. Met die ervaring op zak heb ik nu de mogelijkheid om samen met Tjeerd onze eigen praktijk te runnen.

Persoonlijk

Sinds een jaar woon ik samen met Tjeerd in Heerenveen. In het dagelijks leven hou ik ervan om actief bezig te zijn. Sporten is een van mijn grote hobby’s, maar ik kan ook heerlijk genieten van een goed boek.

Opleidingen

Ik heb na de Fysiotherapie opleiding de post-HBO opleiding Oedeemfysiotherapie bij de Berekuyl Academy afgerond. Ik sta in het kwaliteitsregister Fysiotherapie geregistreerd als algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Tevens heb ik mijn specialisatie Mecial Taping gehaald.

Jens Dijkstra

Fysiotherapeut
Manueel Therapeut (i.o)
Dry Needling
Medical taping

Over Jens

Hoi! Ik woon sinds 2018 in Heerenveen, daarvoor heb ik 6,5 jaar in Groningen gewoond. In 2012 ben ik gestart met de studie Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool om vervolgens aan de slag te gaan in een grote praktijk in Joure. In 2019 ben ik gestart met de driejarige Master Manuele Therapie aan het SOMT in Amersfoort en halverwege 2021 heb ik de overstap gemaakt naar Fysiotherapie FYTT Heerenveen.

Persoonlijk

In het dagelijks leven vind ik het heerlijk om ontspanning te zoeken doormiddel van lezen, sporten of het bezoeken van concerten of festivals. Qua sport doe ik aan fitness en voetbal.

Opleidingen

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik o.a. de minor Sportfysiotherapie gevolgd. Daarnaast zit ik nu in het laatste jaar van de Master Manuele Therapie. Ook heb ik de afgelopen jaren de dry needling, shockwave en medical taping cursussen gevolgd.

Fysiotherapie En Manueel Therapie Bij Fytt In Heerenveen Jens Dijkstra

FYTT

Onze gezamelijke interesse is gezondheid en een gezonde leefstijl. Naast het behandelen van fysieke klachten door middel van Fysiotherapie en Manuele Therapie vinden we het ook belangrijk om de preventief te kijken naar jouw gezondheid. We behandelen je klachten, maar kijken, indien gewenst, ook naar de onderliggende oorzaak van de klachten of blessure. Op deze manier helpen we jou om deze klachten in de toekomst te voorkomen!

We merken om ons heen dat veel mensen deze passie voor gezondheid en bewegen zijn kwijtgeraakt, of überhaupt niet weten hoe ze de motivatie moeten vinden. Wij willen iedereen graag op weg helpen naar herstel om uiteindelijk gezond, fitter en krachtiger te worden!

Fysiotherapie Manueel Heerenveen Therapeut Bij Fytt