Wie zijn het gezicht achter FYTT?

Tjeerd Tjeerdsma

Praktijk eigenaar
Fysiotherapeut
Manueel therapeut (MSc.)

Naast de werkzaamheden op de praktijk begeleid ik vanuit de KNGU het (Nederlandse) heren turn team als Manueel Therapeut en het judo team van RTC noord-oost. Naast de medische begeleiding ben ik verantwoordelijk voor de fysieke trainingen en preventieprogramma’s voor deze topsporters.

Mijn doel is om deze kennis over te dragen naar de praktijk, om jou zo goed mogelijk te helpen. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind en daarmee zijn het ook de kernwaarden van de praktijk: kwaliteit voorop, persoonlijke aandacht en een fijne plek om te komen, ondanks de klachten die je ervaart!

Topsport

Judo was van jongs af aan mijn passie. In mijn tiener jaren ben ik verhuisd naar Heerenveen om mijn droom als judoka te verwezenlijken. Uiteindelijk heb ik na een hoogtepunt, namelijk een Europacup medaille besloten te stoppen met judo. Ik was inmiddels twee jaar aan het werk als fysiotherapeut en ik wilde graag verder te studeren voor de Master Manuele Therapie in Amersfoort.

Manueel en Fysiotherapeut Tjeerd Tjeerdsma
Fysiotherapie bij FYTT in Heerenveen, Domenica als Oedeem Fysiotherapeut

Domenica Zwart

Praktijk eigenaar
Fysiotherapeut
Oedeemfysiotherapeut

Domenica heeft na de Fysiotherapie opleiding de post-HBO opleiding Oedeemfysiotherapie bij de Berekuyl Academy afgerond. Ze staat in het kwaliteitsregister Fysiotherapie geregistreerd als algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut.

[naam achternaam]

Fysiotherapeut

tekst

Fysiotherapie bij FYTT in Heerenveen, Domenica als Oedeem Fysiotherapeut

FYTT

Onze gezamelijke interesse is gezondheid en een gezonde leefstijl. Naast het behandelen van fysieke klachten door middel van Fysiotherapie en Manuele Therapie vinden we het ook belangrijk om de preventief te kijken naar jouw gezondheid. We behandelen je klachten, maar kijken, indien gewenst, ook naar de onderliggende oorzaak van de klachten of blessure. Op deze manier helpen we jou om deze klachten in de toekomst te voorkomen!

We merken om ons heen dat veel mensen deze passie voor gezondheid en bewegen zijn kwijtgeraakt, of überhaupt niet weten hoe ze de motivatie moeten vinden. Wij willen iedereen graag op weg helpen naar herstel om uiteindelijk gezond, fitter en krachtiger te worden!

Fysiotherapie Manueel Heerenveen therapeut bij FYTT