Fysiotherapie bij heupklachten

HEUP FYSIOTHERAPIE IN HEERENVEEN

Fysiotherapie voor heupklachten

Bij fysiotherapie FYTT richten we ons op het verlichten van heupklachten en het bevorderen van een snel herstel. In onze praktijk geloven we in persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte aanpak, zodat je weer zonder pijn en ongemak kunt bewegen en optimaal van het leven kunt genieten.

Oorzaken van heupklachten

Heupklachten kunnen worden veroorzaakt door diverse factoren, waaronder heupartrose als gevolg van slijtage, inklemmingsklachten van het heupgewricht of bijvoorbeeld als je herstelt na een heupoperatie. Andere oorzaken kunnen zijn: overmatige belasting, ontstekingsaandoeningen en andere afwijkingen die de heupfunctie beïnvloeden.

Behandeling van Heupklachten

Onze gespecialiseerde aanpak richt zich op het vinden van de specifieke oorzaak van jouw heupklachten, zodat we een effectieve en doelgerichte behandeling kunnen bieden.

Wij begrijpen dat elke patiënt uniek is, daarom luisteren we aandachtig naar jouw verhaal en jouw persoonlijke doelen voor herstel. Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om een behandelplan op maat te maken dat past bij jouw individuele behoeften en levensstijl.

Fysio Heupklachten
Fysio Heuprevalidatie Na Operatie

Revalidatie na heupoperatie en herstel nieuwe heup

Na een heupoperatie of het plaatsen van een nieuwe heup, is een adequate revalidatie heel belangrijk voor een succesvol herstel. In onze praktijk hebben we ruime ervaring in het begeleiden van patiënten na een heupoperatie of na het plaatsen van een heupprothese. Ons team van deskundige therapeuten zal jouw revalidatie zorgvuldig begeleiden. Het doel is dat jij jouw dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten.

Wij begrijpen dat herstellen na een heupoperatie een uitdaging kan zijn en daarom zorgen we voor een ondersteunende omgeving waarin je je comfortabel voelt tijdens jouw herstel. Onze specialisten zullen jou begeleiden bij het uitvoeren van gerichte oefeningen en bewegingen die jouw kracht, flexibiliteit en balans verbeteren.

Mulligan Therapie Behandeling

Behandeling van heupgerelateerde blessures

In onze praktijk behandelen we een breed scala aan heup gerelateerde blessures, waaronder:

  • Revalidatie na heupoperatie
  • Heupartrose: Slijtage van het heupgewricht
  • Heupbursitis: Ontsteking van de heupbursa
  • Heupfracturen
  • Heuppeesontsteking: Tendinitis
  • Slijmbeursontsteking in de heup
  • Heup impingement: beknelde heup

Heupklachten? Maak nu een afspraak bij FYTT

Onze fysiotherapeuten staan klaar om jou te ondersteunen op de weg naar herstel. Samen werken we aan een gezonde en actieve toekomst, waarin je optimaal kunt genieten van dagelijkse activiteiten en sport. Neem gerust eens contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze praktijk.

Andere klachten

Rug Klachten

Herstellen van rugklachten door middel van Fysiotherapie.

Knie klachten

Herstellen en het oplssen van knieklachten

Elleboog/hand/pols klachten

Herstellen van Elleboog/hand/pols klachten door middel van Fysiotherapie.