Fysiotherapie bij Nekklachten

NEK FYSIOTHERAPIE IN HEERENVEEN

Fysiotherapie voor nekklachten

Nekklachten, een veelvoorkomend probleem, kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals langdurig zitten, verkeerde houding, stress, traumatisch lets,el of andere medische aandoeningen. De pijn en beperkingen in het nekgebied kunnen zich uitbreiden naar de schouders en armen, wat jouw dagelijkse activiteiten, werk en slaap negatief kan beïnvloeden. Kortom, nekklachten kunnen een negatieve invloed hebben op jouw algehele welzijn.

Verschillende soorten nekklachten

  • Algemene pijn en ongemak in het nekgebied
  • Whiplash: Nekpijn na een ongeluk
  • Nekhernia
  • Spierknopen in de nekspieren
  • Artrose van de nekwervels
  • Hoofdpijn met de oorzaak vanuit de nek

Diagnose & Behandeling van nekklachten

Bij FYTT beschikken onze gespecialiseerde fysiotherapeuten over uitgebreide ervaring in het diagnosticeren en behandelen van nekklachten. Door middel van een nauwkeurige analyse kunnen zij de bron van jouw nekklachten nauwkeurig vaststellen en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Nek Fysio

Diensten

Nek Klachten Tjeerd Tjeerdsma

Gespecialiseerde Fysiotherapie bij Nekklachten

Bij FYTT bieden we effectieve fysio behandelingen specifiek gericht op het verhelpen van nekklachten. Onze behandelingen zijn ontworpen om niet alleen de symptomen te verlichten, maar ook om de onderliggende oorzaken van nekpijn aan te pakken:

Behandelmethoden voor Nekklachten:

  1. Fysio- en Manuele Therapie: Gerichte handmatige technieken worden gebruikt om de beweeglijkheid van de nek en wervelkolom te verbeteren, spierspanning te verminderen en gewrichten te ontlasten.
  2. Oefentherapie: Specifieke nek oefeningen helpen bij het versterken van de spieren rondom de nek, het verbeteren van de stabiliteit en het vergroten van de bewegingsvrijheid.
  3. Dry Needling: Bij deze techniek worden dunne naalden gebruikt om pijnlijke spierknopen in de nekspieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Nekklachten? Maak nu een afspraak bij FYTT

Bij FYTT begrijpen we dat elke patiënt uniek is en daarom bieden we persoonlijke aandacht en zorg voor jouw specifieke behoeften. Ons doel is niet alleen om jouw nekklachten te verlichten, maar ook om je algehele levenskwaliteit significant te verbeteren.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben de expertise om je effectief te begeleiden en te ondersteunen bij het herstelproces van nekklachten. Zij zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg en behandelingen die specifiek op jouw situatie zijn afgestemd.

Heb je last van nekklachten en zoek je naar een oplossing? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen zonder nekklachten door het leven te gaan.

Andere Klachten

Rug Klachten

Herstellen van rugklachten door middel van Fysiotherapie.

Hoofdpijn en duizeligheid

Oplossen van hoofdpijn en duizeligheid

Knie klachten

Herstellen en het oplssen van knieklachten