Voedings- en leefstijladvies

Fitter in Heerenveen

Voedings- en leefstijladvies

Wil jij lekkerder in je vel zitten, de juiste keuzes maken voor jouw gezondheid en genoeg energie hebben? Een gezonde leefstijl ontwikkelen is niet altijd even makkelijk. Bij Fysiotherapie FYTT krijg je voedingsadvies op maat, een persoonlijk leeftstijlplan en individuele begeleiding.

Het maken van een aantal aanpassingen omtrent voeding, slaappatroon, lichaamsgewicht en lichamelijke beweging kunnen hierop van positieve invloed zijn. Leefstijlcoach Nick helpt jou met de juiste keuzes te maken omtrent leefstijl en zet jouw hulpvraag centraal. Enkele voorbeelden zijn:

  • Afvallen zonder hongergevoel en voldoende eten
  • Energieker willen voelen
  • Uitgerust wakker willen worden
  • Minder stress ervaren
  • Minder kortademig zijn
  • Spijsverteringsproblemen oplossen

Als leefstijlcoach kan Nick mensen krachtig en effectief begeleiden op het gebied van gezondheidsmanagement door de gezondheid van mensen te optimaliseren, symptomen te voorkomen of op een natuurlijke manier verlichten. 

Samen met Nick ga je kijken welke voeding en leefstijl het beste bij jou passen. Om een gezonde leefstijl te ontwikkelen is het essentieel om de juiste voeding te eten, regelmatig te bewegen, voldoende te ontspannen en aanpassingen te maken in jouw ritme. Door middel van individuele begeleiding ga je snappen hoe jouw lichaam en brein samenwerken, waardoor je te juiste keuzes gaat maken. Je ontvangt persoonlijke adviezen en tools om jouw doelen te bereiken. 

Ook blessures komen vaak voort vanuit verminderde belastbaarheid of conditie. Oorzaken zijn bijvoorbeeld overgewicht of een te snel opbouwende belasting. Door middel van een juiste leefstijl en voedingsadvies kan een basis worden gelegd om fysiek belastbaarder te worden. Wij noemen dit het verbeteren van het ‘fundament’.

Leefstijlcoach Heerenveen

Diensten

Intake

De intake bestaat uit vragenlijsten en een persoonlijk gesprek met hierop een aansluitend advies.
60-75 minuten

Indien er meerdere knelpunten worden ervaren na het leefstijl advies, is er mogelijkheid voor vervolgconsulten.

Vervolgconsult

Persoonlijk gesprek over de knelpunten die naar voren kwamen tijdens de intake. Ontvangst van op de persoon afgestemde adviezen en handvaten, deze worden uitgebreid uitgelegd en kunnen mee naar huis in een handig overzicht.

30-45 minuten

5-rittenkaart

Er is een mogelijkheid voor een intake en 4 vervolgconsulten.

 

 

Fytt Health Check

Service:
Health Check

De Health Check bestaat uit het invullen van een aantal vragenlijsten, lichamelijke metingen en een advies op maat. Na de Health Check heeft u een algemeen beeld van uw gezondheid en lichamelijke conditie. Samen bespreken we de knelpunten en wat we in kunnen zetten om uw persoonlijke doelen te behalen.

Wat zeggen andere mensen

Noa

”Ik ben heel erg tevreden met de hulp die mij aangeboden wordt met betrekking tot voeding. De begeleiding is top. Bij vragen of iets anders kan ik gemakkelijk contact opnemen. Het voedingsschema dat ik heb gekregen is samen met mij goed afgestemd. Het past daarom ook erg goed bij mij en dus gaat het volgen van het schema me goed af. Ook merk ik al snel verschil. Top dus!” 

FYTT

“Een recensie achterlaten kan via de mail: info@fytt.nl”