Fysiotherapie in heerenveen

Herstel van je lichamelijke klachten of blessures met behulp van een ervaren fysiotherapeut.

Fysiotherapie bij FYTT is er op gericht om blessures of klachten aan het lichaam te onderzoeken, te behandelen én te voorkomen. FYTT kijkt verder.

Fysiotherapie helpt onder andere te herstellen na een blessure en bij andere lichamelijke klachten. Ook bij chronische aandoeningen die te maken hebben met het niet goed functioneren van het menselijk lichaam kan fysiotherapie uitkomst bieden.

Tijdens de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een beeld van je klachten door een aantal gerichte vragen te stellen en door middel van een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van de resutlaten stelt de fysiotherapeut een behandelplan voor.

Hierbij kijkt de fysiotherapeut van FYTT niet alleen naar het probleem, maar ook naar onderliggende oorzaken. Denk hierbij aan het niet goed functioneren van omliggende spieren, gewrichten of een matige fysieke conditie. Samen maken we een plan voor de behandeling, welke bij gaat dragen aan  het voorkomen en herstellen van je klachten. De behandeling kan bestaan uit handelingen door de fysiotherapeut en/of door middel van oefeningen.

Bij FYTT kijken we verder. We kijken naar de onderliggende oorzaak van de klachten en zorgen dat juist deze ‘oorzaak’ ook behandeld wordt. Zodat deze niet opnieuw voor belemmeringen kunnen zorgen.

 

Waarvoor ga je naar de fysiotherapeut?

Bij elke lichamelijke klacht ben je welkom!

Het menselijk lichaam is complex, maar zit zeer goed in elkaar. Het is een geheel van verschillende structuren, zoals spieren, botten, gewrichten die met elkaar samenwerken. Je moet hier dagelijks op kunnen rekenen. Dat dit niet zo vanzelf sprekend is, merk je pas als je lichamelijke klachten krijgt. Het lichaam werkt even niet mee en/of je hebt pijn. Soms is de klacht plotseling ontstaan en soms is de klacht chronisch en gaat deze niet meer weg. 

Degene die je hierbij kan helpen is de fysiotherapeut! 

Fysio Fisio Therapeut Heerenveen

De fysiotherapeut helpt je onder andere bij: 

  • Klachten aan de wervelkolom, zoals nek, bovenrug, onderrug en bekken regio
  • Klachten aan andere gewrichten, zoals heup, knie, elleboog, schouder etc.
  • Voorste kruisband blessures
  • Spierblessures of spierproblematiek
  • Duizeligheid, hoofdpijn
  • Artrose aan de gewrichten
  • Revalidatie na welke operatie dan ook
  • COPD en overige longproblematiek
  • Andere chronische aandoeningen
  • Preventie

Kijk voor meer inormatie over fysiotherapie ook op:  

https://defysiotherapeut.com 

FYTT in het buitenland

FYTT | Fysiotherapie bij de Nationale turn selectie en judo topsport noord-oost (CTO Heerenveen).

FYTT is verbonden als Fysiotherapeut aan de Nationale turnploeg (heren) en judo selectie van Noord-Oost Nederland. Hier doen we als fysiotherapeut veel ervaring op, door samen te werken met (fysieke) trainers en specialisten, zoals artsen sportartsen.

Daarnaast reist Tjeerd de hele wereld over om de turnploeg te begeleiden tijdens internationale wedstrijden en trainingsstages, met als hoogtepunten:

-EK Glasgow 2018
-WK Doha 2018
-WK Stuttgart 2019
-2x het worldcup traject Melbourne, Baku, Cottbus, Doha als kwalificatie op de olympische spelen 2020.

Fysiotherapie Fysiotherapeut Heerenveen

Impressie van fysiotherapie in de praktijk

Fysiotherapie Heerenveen

Waarom fysiotherapie bij FYTT?

FYTT is een praktijk gericht op fysiotherapie, waarbij er naar gestreefd wordt om wetenschappelijk onderbouwde behandelingen uit te voeren. Bovendien kijkt FYTT verder dan alleen de klacht. We kijken naar de onderliggende oorzaak. Door samenwerkingen in de regio vinden we altijd een weg naar herstel. Kom het ervaren!