Leefstijladvies,
Voedingsadvies

Fitter in Heerenveen

Voeding- en leefstijl advies

12 weken voedingsschema en coachVoedingsadvies en/of leefstijlcoaching nodig? Fysiotherapie FYTT helpt je hier bij!

Een gezonde leefstijl, dat is niet altijd even makkelijk. Door de dagelijkse bezigheden schiet gezond eten of voldoende slaap er snel bij in. Een aantal gevolgen in het dagelijks leven kunnen zijn: weinig energie, stress ervaren, niet lekker in je vel zitten of overgewicht.

Het maken van een aantal aanpassingen omtrent voeding, slaappatroon, lichaamsgewicht en lichamelijke beweging kunnen hierop van positieve invloed zijn. Wij helpen jou bij Fysiotherapie FYTT met de juiste keuzes te maken omtrent leefstijl en zet jouw hulpvraag centraal. Enkele voorbeelden zijn:

  • Afvallen zonder hongergevoel en voldoende eten
  • Energieker willen voelen
  • Uitgerust wakker willen worden
  • Minder stress ervaren

Ook blessures komen vaak voort vanuit verminderde belastbaarheid of conditie. Oorzaken zijn bijvoorbeeld overgewicht of een te snel opbouwende belasting. Door middel van een juiste leefstijl en voedingsadvies kan een basis worden gelegd om fysiek belastbaarder te worden. Wij noemen dit het verbeteren van het ‘fundament’.

Fysiotherapie FYTT geeft advies op deze gebieden door middel van bijvoorbeeld een voedingsschema, leefstijladvies en coaching.

Nutritionist 09

Diensten

Intake met health check:

De Health Check bestaat uit vragenlijsten en een uitgebreid lichamelijk onderzoek met hierop een aansluitend leefstijl advies.
45 minuten

Ook beschikbaar als bedrijfs-check voor werknemers

Indien er knelpunten worden ervaren na het leefstijl advies, is er mogelijkheid voor uitgebreidere vervolgopties.

Voedingsadvies

12 weken voedingsadvies met elke week een nieuw schema en een boodschappenlijst. Het schema is helemaal aangepast op jouw wensen. De schema’s kunnen variëren van makkelijkere basis schema’s tot gevorderderde schema’s gebaseerd op pure en natuurlijke voeding. Bestaat verder uit: een intake van een half uur en twee wekelijkse evaluaties met her-metingen.
Intake 30 minuten, evaluaties 20 minuten

Leestijl Coaching

Leefstijl coaching op het gebied van leefstijl. Coaching op het gebied van voeding, slaappatroon, ontspanning, bewegen, dagindeling, stressmanagement, mind-set. 
30 minuten (op aanvraag langer)

Fytt Health Check

Service:
Health Check

De Health Check bestaat uit het invullen van een aantal vragenlijsten, lichamelijke metingen en een advies op maat. Na de Health Check heeft u een algemeen beeld van uw gezondheid en lichamelijke conditie. Samen bespreken we de knelpunten en wat we in kunnen zetten om uw persoonlijke doelen te behalen.

Wat zeggen andere mensen

”Ik ben heel erg tevreden met de hulp die mij aangeboden wordt met betrekking tot voeding. De begeleiding is top. Bij vragen of iets anders kan ik gemakkelijk contact opnemen. Het voedingsschema dat ik heb gekregen is samen met mij goed afgestemd. Het past daarom ook erg goed bij mij en dus gaat het volgen van het schema me goed af. Ook merk ik al snel verschil. Top dus!”

Noa

“Een recensie achterlaten kan via de mail: info@fytt.nl”

FYTT