Personal training Heerenveen

Krachtiger in Heerenveen

Personal training+

Sporten onder begeleiding van een expert.

Als expert op het gebied van bewegen en bewegelijkheid biedt Fysiotherapie FYTT personal training+ aan.

Personal Training
Fysiotherapie FYTT biedt mensen aan om onder begeleiding te trainen om het ‘fundament’ van het lichaam te verbeteren.

Na een proefles kijken we of het je bevalt en trainen we het hele lichaam met extra aandacht voor de belangrijkste spiergroepen. Dit kan in de sportschool Easy Active, op de praktijk of lekker buiten in de natuur.

We stellen korte en lange termijn doelen en vanuit hier komen we tot een specifiek trainingsplan. Een plan dat aansluit op jouw wensen. Hiermee kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. Voel je weer sterk in je eigen lichaam! 

Wat doen wij?
Fysiotherapie FYTT biedt mensen aan om te trainen naar het belangrijke basis niveau, de fundering in 12 weken. Het helpt om lekkerder in je vel te zitten, meer energie te krijgen, af te vallen of om op te trainen naar het gewenste niveau. Een trainingsschema en een op maat gemaakt voedingsplan behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Waarom biedt Fysiotherapie FYTT ook personal training aan?

Blessures komen vaak voort vanuit verminderde belastbaarheid of conditie. Oorzaken zijn bijvoorbeeld overgewicht of een te snel opbouwende belasting. Door middel van gedoseerde, opbouwende training kan een basis worden gelegd om fysiek belastbaarder te worden. Wij noemen dit het verbeteren van het ‘fundament’.

In de praktijk zien we dat mensen na een periode van niks doen weer (te) fanatiek beginnen met sporten, hierdoor raakt men opnieuw geblesseerd of krijgt een nieuwe blessure.

Diensten

v

Personal training+

1 op 1 begeleiding
60 minuten

w

Personal Training+

2 tot maximaal 3 personen
60 minuten

Wat zeggen andere mensen

Djura

”Toppers! Leuk team met super begeleiding op het gebied van fysio, voeding en personal training 💪🏻”

FYTT

“Uw recensie is welkom!”