Personal training Heerenveen

Krachtiger in Heerenveen

Personal training+

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Als expert op het gebied van bewegen en bewegelijkheid biedt Fysiotherapie FYTT personal training+ aan.

Na een intake en een uitgebreid lichamelijk onderzoek trainen we het hele lichaam met extra aandacht voor mobiliteit en/of de zwakkere spiergroepen. Dit kan in de sportschool Easy Active, op de praktijk of lekker buiten in de natuur.

We stellen korte en lange termijn doelen en vanuit hier komen we tot een specifiek trainingsplan. Een plan dat aansluit op jouw wensen. Hiermee kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. Voel je weer sterk in je eigen lichaam!

Wat doen wij?
Fysiotherapie FYTT biedt mensen aan om te trainen naar het belangrijke basis niveau, de fundering. Het helpt om lekkerder in je vel te zitten, meer energie te krijgen, af te vallen of om op te trainen naar het gewenste niveau. Een trainingsschema en een op maat gemaakt voedingsplan behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Revalidatie Therapie Heerenveen
Blessures door te snel, te fanatiek weer gaan trainen.

Blessures komen vaak voort vanuit verminderde belastbaarheid of conditie. Oorzaken zijn bijvoorbeeld overgewicht of een te snel opbouwende belasting. Door middel van gedoseerde, opbouwende training kan een basis worden gelegd om fysiek belastbaarder te worden. Wij noemen dit het verbeteren van het ‘fundament’.

In de praktijk zien we dat mensen na een periode van niks doen weer (te) fanatiek beginnen met sporten, hierdoor raakt men opnieuw geblesseerd of krijgt een nieuwe blessure.

Selecte groep

Fysiotherapie FYTT biedt een selecte groep mensen aan om individueel of samen persoonlijk te trainen naar het zo belangrijke basis niveau om het ‘fundament’ van het lichaam te verbeteren. Ook voor gevorderde personal training kan je bij ons terecht.

Diensten

v

Personal training+

1 op 1 begeleiding
45 minuten

w

Personal Training+

2 tot maximaal 3 personen
60 minuten

Personal Training Heerenveen

Service:
Health Check

De Health Check bestaat uit het invullen van een aantal vragenlijsten, lichamelijke metingen en een advies op maat. Na de Health Check heeft u een algemeen beeld van uw gezondheid en lichamelijke conditie. Samen bespreken we de knelpunten en wat we in kunnen zetten om uw persoonlijke doelen te behalen. 

Wat zeggen andere mensen

FYTT

“Uw recensie zijn welkom!”

FYTT

“Een recensie achterlaten kan via de mail: info@fytt.nl”